Selecteer een pagina

Affiliate partner programma

Met het affiliate programma van Ocelot Solutions verwijs jij klanten naar Ocelot Sotions voor diensten zoals: hosting, domeinnamen en andere hosting gerelateerde diensten.

Affiliate partner programma

voor elke nieuwe klant + 10% commissie

Ben je tevreden over de diensten van Ocelot Solutions en wil je vrienden of kennissen ons aanbevelen? Doe dit gemakkelijk via ons reseller dashboard en verdien extra geld te verdienen voor het aanbrengen van nieuwe klanten.

Per aangebrachte klant krijg je een maandelijkse commissie van 10% van de omzet die je aangebrachte klant opbrengt. Dat kan dus al snel oplopen!

Het enige dat je hoeft te doen, is je aan te melden en ticket in te dienen dat je geintresseerd bent in het affiliate partner programma.

Maandelijkse vergoeding

per aangebrachte klant ontvang je ook nog eens 10% van de terugkerende omzet. Dit is een leuke extra maandelijkse inkomstenbron.

Profiteer mee van upgrades

Wanneer een klant een upgrade of extra diensten besteld, ontvang je ook over deze upgrades en extra diensten een maandelijkse vergoeding van 10%.
Affiliate partner programma

Affiliate Dashboard

Via het Affiliate partner programma kun je in een eenvoudig overzicht zien welke klanten je hebt aangebracht bij Ocelot Solutions. In het affiliate partner programma kunt je zien wat de commissie is per klant. 

 

Beheer je hosting met Plesk

Met de nieuwste versie van het Plesk Control Panel is het beheer en onderhoud van je WordPress Hosting een kinderspel geworden. Uitgebreide tools staan tot je beschikking om het maximale uit je hostingpakket te halen.

Bouw je eigen website in een handomdraai en installeer een CMS zoals WordPress met de One-Click Installer. Samen met de WordPress Toolkit heb je krachtige tooling in handen die het beheer van jouw website een stuk eenvoudiger maakt.

plesk dashboard

Wat vinden klanten van ons?

Sander Divino

Ik ben nu al anderhalf jaar klant bij Ocelot Solutions en ik ben heel erg tevreden. Alle wensen die ik had bij de maak van mijn website hebben ze super toegepast met daarbij nog extra tips en tricks. Ze hebben een goed luisterend oor, snappen precies wat je wilt en zelf komen ze met hele creatieve toevoegingen. Het allerfijnste vind ik dat ik altijd bij ze terecht kan. Als ik vragen of problemen heb kan ik ze altijd mailen en helpen ze mij, ze staan voor je klaar. Een mega aanrader!

Arushatrips

Ocelot Solutions is een uitstekende hosting provider met verregaande persoonlijke service. Prijs/service-wise komt er dan ook niets in de buurt komt. Als beginnende ondernemer zijn er veel problemen waar je tegen aan loopt en daarom is het écht ontzettend fijn als er iemand aan jouw kant staat met persoonlijk contact die je makkelijk op weg helpt. Niet een onbekende die je enkel via de chat kan bereiken, maar echt een persoon die voor je klaarstaat mocht er iets zijn. Bedankt nick!

Realeazy

Nick is een vriendelijke, gedreven persoonlijkheid, die mij prettig en deskundig geholpen heeft met  ICT problemen en ontwerpen van mijn website. Kan geduld op brengen wanneer iets niet begrepen wordt, en het een aantal keren moet uitleggen.  Komt met goede suggesties, maar biedt ruimte voor eigen ideeën. Bij acute problemen  wordt direct gehandeld.  Ik ben erg blij met hulp van Nick.