Veel Gestelde Vragen

Wanneer wordt een bestelling opgeleverd

De oplevering van je bestelling hangt af van de soort diensten die je besteld hebt:

  • Webhostingpakketten worden direct opgeleverd; je kan gelijk beginnen met uploaden.
  • Bij domeinen hangt de verwerkingstijd af van de extensie.

De betaalmethoden

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden om je facturen te voldoen;

  • IDEAL
  • Overboeking
  • Visa/Mastercard
  • Bitcoin

Wanneer de opleveringsdatum bereikt is zal er een E-mail gestuurd worden met de bijbehorende facturen die betaald moeten worden.

Mijn diensten zijn geblokkeerd

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je diensten en in bepaalde gevallen je controlepaneel geblokkeerd zijn. Dit kan te maken hebben met een betalingsachterstand, malafide bestanden op je webhostingpakket of abusemeldingen voor bijvoorbeeld je VPS of domein. Wij zullen diensten nooit zonder reden blokkeren.

Mochten wij zijn overgegaan tot een blokkade van je dienst(en), dan zullen wij je hier te alle tijden een bericht over sturen. Als je de betreffende berichten onverhoopt niet meer hebt of meer informatie wilt over de blokkade, dan kun je altijd een bericht sturen vanuit je controlepaneel via de knop ‘contact‘ .

Uit veiligheids- en privacy overwegingen kunnen wij geen inhoudelijke informatie over facturen of diensten delen in reactie op een e-mail. Wij kunnen dan namelijk niet verifiëren of wij met de rechtmatige eigenaar te maken hebben.

Wat is spam

Spam is de naam die wordt gegeven aan e-mail die ongevraagd en in grote hoeveelheden wordt verzonden. Ongevraagd betekent in dit geval dat je niet vooraf aantoonbare en duidelijke toestemming voor het versturen van de mail naar jouw adres hebt gegeven. In grote hoeveelheden geeft aan dat het door jou ontvangen bericht deel uitmaakt van een grotere, identieke verzending.

Met ingang van juli 2009 is het in Nederland officieel verboden om spam te versturen. Hierop wordt toezicht gehouden door de Autoriteit Consument & Markt, vroeger bekend als de OPTA. Bij deze partij kunnen dan ook klachten over spam worden ingediend. Overigens geldt dit spamverbod voor alle Europese lidstaten.

Wat is een IP-adres

De IP in IP-adres staat voor Internet Protocol. Het is een techniek die gebruikt wordt om computers in een netwerk met elkaar te laten communiceren. De meest gebruikte toepassing is het internet.

Hoe werken IP-adressen?
In een IP netwerk krijgt elke computer een unieke code toegewezen (vergelijk het met een telefoonnummer). Deze code, bestaande uit vier getallenreeksen en gescheiden door een punt, wordt het IP-adres genoemd. Meestal is een IP-adres gekoppeld aan een bedrijf. Op die manier is gemakkelijk te achterhalen waar acties onder een bepaald IP-adres vandaan komen. Bij particulieren is het IP-adres waarmee je online gaat het IP-adres van je internetprovider.