Onze visie

Wij staan paraat om ondernemende mensen te helpen bij hun ideeën. Daarnaast denken en groeien we door de flexibiliteit binnen ons bedrijf gemakkelijk mee met uw onderneming.

Alles wat je nodig hebt vind je bij ons

Betrouwbare hosting

Als je kiest voor hosting bij Ocelot Solutions ben je verzekerd van de beste prestaties voor applicaties en websites. Je hebt de keuze uit verschillende oplossingen, zoals Webhosting,
VPS hosting en Managed hosting.

Je eigen website op maat

We bieden verschillende websiteoplossing en alles met de visie een verbluffende website te tonen of kies ervoor om je eigen website te bouwen.
De bieden de volgende diensten; Webdesign op maat, Webhosting en website verhuizen.

Je domeinnaam in beheer van Ocelot Solutions

Wij hebben verstand van domeinnamen en staan paraat om jou te helpen. Daarnaast zijn er genoeg extensies om uit te kiezen.

Waarom klanten voor ons kiezen

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Voor het eerst dat ik niet zelf host, dit omdat ik de nodige hardware niet heb. Zeer tevreden over de snelle en vriendelijke service. Via via heb ik het leren kennen, en zou het zo ook als een vriend / familie webhosting nodig heeft aanraden.

Persoonlijk en kwaliteit

★★★★★
5 5 1
Er is geen enkel moment geweest dat de services niet beschikbaar waren, ben tevreden over de hosting, communicatie en het gebruiksgemak op de website.

zeer professioneel en vriendelijk

★★★★★
5 5 1
Goede webhosting, uitstekend advies en een geweldige persoonlijke service van experts. Dikke aanrader!
Hosting review website, ispgids
hosting review website, webhosters