Selecteer een pagina

Managed WordPress pakketten

Je hebt vanaf nu alle belangrijke tools binnen handbereik om je WordPress website tot een groot online succes te maken!

Managed WordPress bij Ocelot Solutions 

Betrouwbaar hostingplatform

Ons platform is voorzien van redunantie. Zo blijven websites stabiel. 

Krachtige webservers

Onze webhosting pakketten zijn uitgerust met SSD opslag en gigabit internetverbindingen.

Gebruikersvriendelijk beheerpaneel

Onze webhosting pakketten zijn uitgerust met een makkelijk te gebruiken beheerpaneel.

Pakketten

Heb je vragen?

Wat vinden klanten van ons?

Realeazy

Nick is een vriendelijke, gedreven persoonlijkheid, die mij prettig en deskundig geholpen heeft met  ICT problemen en ontwerpen van mijn website. Kan geduld op brengen wanneer iets niet begrepen wordt, en het een aantal keren moet uitleggen.  Komt met goede suggesties, maar biedt ruimte voor eigen ideeën. Bij acute problemen  wordt direct gehandeld.  Ik ben erg blij met hulp van Nick.

Arushatrips

Ocelot Solutions is een uitstekende hosting provider met verregaande persoonlijke service. Prijs/service-wise komt er dan ook niets in de buurt komt. Als beginnende ondernemer zijn er veel problemen waar je tegen aan loopt en daarom is het écht ontzettend fijn als er iemand aan jouw kant staat met persoonlijk contact die je makkelijk op weg helpt. Niet een onbekende die je enkel via de chat kan bereiken, maar echt een persoon die voor je klaarstaat mocht er iets zijn. Bedankt nick!

Sander Divino

Ik ben nu al anderhalf jaar klant bij Ocelot Solutions en ik ben heel erg tevreden. Alle wensen die ik had bij de maak van mijn website hebben ze super toegepast met daarbij nog extra tips en tricks. Ze hebben een goed luisterend oor, snappen precies wat je wilt en zelf komen ze met hele creatieve toevoegingen. Het allerfijnste vind ik dat ik altijd bij ze terecht kan. Als ik vragen of problemen heb kan ik ze altijd mailen en helpen ze mij, ze staan voor je klaar. Een mega aanrader!