Selecteer een pagina

Plesk Control Panel

Plesk Control Panel is een zeer krachtig webinterface dat uitblinkt in functionaliteiten. Haal het maximale uit je managed WordPress omgeving. en maak het beheren van een website kinderspel met de WordPress Toolkit.

Beheer van je managed WordPresspakket vereenvoudigd

Met het Plesk Control Panel is het beheren van je managed WordPresspakket nog nooit zo makkelijk geweest. Beginnende gebruikers kunnen binnen een paar muisklikken een website maken of e-mailadres instellen terwijl geavanceerde gebruikers een scala aan tools tot hun beschikking hebben om het managed WordPresspakket perfect op wens af te stemmen.

E-mail

Beheer je eigen spamfilter, maak e-mailadressen aan, mailinglists en autoresponders. Via de webmail kan je altijd en overal je e-mail lezen en beantwoorden.

SSL-Certificaten

Het gratis Let’s Encrypt SSL certificaat wordt automatisch voor je verlengd als deze bijna verloopt. Ook het aanmaken van een wildcard Let’s Encrypt certificaat behoort tot de mogelijkheden.

Back-ups

Beheer je backups met de Plesk backupmanager. Maak een backupschema en sla backups op een externe locatie op. Uit de backup kan je losse bestanden of e-mails terugzetten.

Eenvoudig SSL beheer

Een SSL certificaat installeren is tegenwoordig kinderlijk eenvoudig. Je koppelt een gratis Let’s Encrypt SSL certificaat aan je website en vanaf dat moment wordt alle data over je site versleuteld.

Met een wildcard certificaat zijn je subdomeinen eveneens beveiligd met SSL en een certificaat wordt automatisch verlengd

One-Click CMS Installer

Je hebt geen diepgaande technische kennis meer nodig om snel met je website aan de slag te kunnen. Met de One-Click installer van Plesk installeer je ranzendsnel nieuwe applicaties of websites.

Met deze installer kun je binnen 5 minuten aan de slag met het vullen van je nieuwe website of webshop. Geen gedoe meer met FTP of databases.

Gratis verhuisservice

Onze WordPress experts zitten voor je klaar om de gehele verhuizing van je website volledig uit handen te nemen. We bespreken samen vooraf de verhuisdatum en eventuele details die van belang zijn om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Natuurlijk verhuizen we niet alleen je website, maar ook je e-mail, databases en andere belangrijke zaken die horen bij je pakket. Na je bestelling kun je rustig achterover leunen en wij doen de rest voor je.

De verhuisservice is volledig gratis en inclusief elk Managed WordPress hostingpakket!

Wat vinden klanten van ons?

Sander Divino

Ik ben nu al anderhalf jaar klant bij Ocelot Solutions en ik ben heel erg tevreden. Alle wensen die ik had bij de maak van mijn website hebben ze super toegepast met daarbij nog extra tips en tricks. Ze hebben een goed luisterend oor, snappen precies wat je wilt en zelf komen ze met hele creatieve toevoegingen. Het allerfijnste vind ik dat ik altijd bij ze terecht kan. Als ik vragen of problemen heb kan ik ze altijd mailen en helpen ze mij, ze staan voor je klaar. Een mega aanrader!

Arushatrips

Ocelot Solutions is een uitstekende hosting provider met verregaande persoonlijke service. Prijs/service-wise komt er dan ook niets in de buurt komt. Als beginnende ondernemer zijn er veel problemen waar je tegen aan loopt en daarom is het écht ontzettend fijn als er iemand aan jouw kant staat met persoonlijk contact die je makkelijk op weg helpt. Niet een onbekende die je enkel via de chat kan bereiken, maar echt een persoon die voor je klaarstaat mocht er iets zijn. Bedankt nick!

Realeazy

Nick is een vriendelijke, gedreven persoonlijkheid, die mij prettig en deskundig geholpen heeft met  ICT problemen en ontwerpen van mijn website. Kan geduld op brengen wanneer iets niet begrepen wordt, en het een aantal keren moet uitleggen.  Komt met goede suggesties, maar biedt ruimte voor eigen ideeën. Bij acute problemen  wordt direct gehandeld.  Ik ben erg blij met hulp van Nick.