Wil je een verbluffende eerste indruk maken?

Dan is het noodzakelijk dat het design van je website of webshop er overtuigend en professioneel uitziet. Ocelot Solutions kan je in contact brengen met een van onze designpartners. Dit bespaart veel tijd en frustratie en levert jouw een onvergetelijk webdesign op!

Kies de website of webshop die bij jouw past

Ocelot Solutions selecteert met zorg de ideale designpartner voor jou. Wij zorgen voor een webhosting pakket en onze designpartner zorgt voor een onvergetelijk ontwerp van jouw website of webshop.

webdesign
WebsiteWebshop

Wat klanten vinden van Ocelot Solutions

Mijn ervaring

★★★★☆
4 5 1
Altijd zeer goed geholpen en dingen snel geregeld.

Top bedrijf!

★★★★★
5 5 1
Top bedrijf! Onze klanten maken 24/7 gebruik van ons portal het is daarom belangrijk dat onze uptime hoog is. Storingen worden dan ook altijd direct in behandeling genomen en zijn meestal met een paar uur opgelost. Dit bedrijf denkt en groeit door de flexibiliteit gemakkelijk mee met uw bedrijf. Zeker een aanrader!

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Voor het eerst dat ik niet zelf host, dit omdat ik de nodige hardware niet heb. Zeer tevreden over de snelle en vriendelijke service. Via via heb ik het leren kennen, en zou het zo ook als een vriend / familie webhosting nodig heeft aanraden.
Hosting review website, ispgids
hosting review website, webhosters
webdesign

Designpartner worden?

Ocelot Solutions krijgt elke maand nieuwe klanten erbij. Veel van deze klanten hebben nog geen website of webshop. Ocelot Solutions biedt jou de mogelijkheid om die voor de klanten te ontwerpen.

Neem contact op via support@ocelotgroup.nl of bel 0252 823 023

Andere klanten bekeken ook

Domeinnaam registreren of verhuizen

Laat je website gratis verhuizen naar ons

Webhosting icoon

Host je website op onze krachtig webhosting pakketten.

vps hosting icoon

Profiteer van de beste prestaties met je eigen VPS-hosting.